Mannen kapper in Maastricht

Welkom bij New Sing’s! Zoekt u een mannen kapper in Maastricht? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. In onze salons ontvangen wij zowel vrouwen als mannen.

Onze vestigingen

Wanneer u een goede kapper zoekt in Maastricht, dan nodigen we u graag uit om eens binnen te lopen bij één van onze vestigingen. We hebben 6 vestigingen, waarvan 4 in Maastricht en 2 in Heerlen:

  • Maastricht: Markt, Scharnerweg, Boschstraat en Keurmeestersdreef
  • Heerlen: Geerstraat en Heerlerbaan

Flexibel en snel

We zijn een flexibele vrouwen- en mannen kapper in Maastricht en Heerlen. Zo kunt u 6 dagen bij ons in de week zonder afspraak terecht. Wanneer u bij ons binnenloopt, kunt u vaak gelijk geholpen worden. We zijn op de hoogte van de laatste trends op haargebied en kunnen u, indien u dit wenst, uitstekend adviseren. Voordat we beginnen, vragen we u altijd eerst naar uw eigen wensen en ideeën. Pas wanneer duidelijk is wat u wenst, gaan we aan de slag.

Over New Sing’s

Wij zijn een bekend fenomeen in Maastricht en Heerlen. Onze werkwijze onderscheidt zich door flexibiliteit, klantgerichtheid en vakkundigheid. Bij ons staat u centraal. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we het kapsel geven dat bij u past. Zoekt u een mannen kapper in Maastricht? Kom naar New Sing’s. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Afspraak maken mag, maar hoeft niet. Bekijk onze website voor al onze openingstijden en adressen. Onze prijslijsten kunt u ook op onze website vinden.