Kapper zonder afspraak

Zoekt u een kapper waar u zonder afspraak terecht kunt? Stap dan eens binnen bij kapsalon Sing’s! Wij zijn gevestigd in Maastricht en Heerlen en knippen uw haren met veel plezier en passie.

Onze salons

Kapsalon Sing’s is een kapsalon die werkt zonder afspraak. We hebben 6 filialen, waarvan er 4 in Maastricht zijn gevestigd en 2 in Heerlen. Zo vindt u ons hier

Een kapsel dat bij u past

Ieder mens is uniek, met die gedachte knippen wij onze klanten. Of u het nou graag bij hetzelfde kapsel houdt of liever de huidige trends volgt en steeds iets nieuws wilt proberen. Bij ons kunt u terecht voor een kapsel dat bij u past en voldoet aan uw persoonlijke wensen. Onze kappers zijn gediplomeerd en kunnen u uitstekend adviseren over verschillende soorten trendy kapsels. U, als klant, staat centraal. Dit merkt u vanaf het moment dat u binnenkomt en plaatsneemt op de kappersstoel. Voordat we aan de slag gaan, bespreken we altijd eerst uw ideeën en wensen en geven we u advies. Zo weten wij wat er van ons verwacht wordt en komt u niet voor verrassingen te staan.

Meestal snel geholpen

Een druk leven kan ervoor zorgen dat een bezoekje aan de kapper er snel bij inschiet. Om die reden zijn wij een kapper waar u zonder afspraak terecht kunt. U loopt snel naar binnen en kunt meestal meteen geholpen worden. Kom nu langs in één van onze filialen! Bekijk onze website voor alle adressen en openingstijden.